ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελληνικό "χρώμα" στη μεταγραφή Τζαλό στην Ταϊλάνδη

Ελληνικό "χρώμα" στη μεταγραφή Τζαλό στην Ταϊλάνδη
Τζαλό

Ο 29χρονος Πορτογάλος επιθετικός Γιανίκ Τζαλό ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Ταϊλάνδη, στην Ρατσαμπούρι, deal με ελληνικό "χρώμα". (VIDEO)

Ο Γιανίκ Τζαλό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ταϊλάνδη. Ο Πορτογάλος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μπενφίκα και με τη... συνδρομή δύο Ελλήνων ατζέντηδων, των Γιώργου Ελευθερούδη και Φώτη Μαραγκού, μετακόμισε στην Ρατσαμπούρι.

Πρόκειται για στράικερ που έχει χριστεί 1 φορά διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας, ενώ έχει κάνει καριέρα σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Τουλούζ. Το αξιοσημείωτο είναι πως το deal "έκλεισε" αποκλειστικά με τις επαφές των δύο Ελλήνων εκπροσώπων παικτών και όχι με ξένο διαμεσολαβητή μεταγραφών.

Μαραγκός και Ελευθερούδης, που διατηρούν εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη της Ρατσαμπούρι, συνεργάστηκαν με τον Ρούι Κόστα, τεχνικό διευθυντή της Μπενφίκα, και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, η σπουδαιότερη στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο στην Ταϊλάνδη.

Στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, η νέα ομάδα του Τζαλό τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας, "μαζεύοντας" 55 βαθμούς σε 34 παιχνίδια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ