ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διψάει για μπάλα ο Μπερμπάτοφ: "Έστω για ένα ματς"

Διψάει για μπάλα ο Μπερμπάτοφ: "Έστω για ένα ματς"
Μπερμπάτοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 36χρονος Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ υποστήριξε ότι η δίψα του για ποδόσφαιρο δεν έχει ακόμα σβήσει και εξέφρασε τη θέλησή του να παίξει για έναν ακόμα χρόνο ή έστω για... ένα ματς!

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, όχι όμως ότι ακόμα δεν το... κυνηγά. Ο 36χρονος επιθετικός φιλοξενήθηκε σε εκομπή του Skysports και εξέφρασε τη θέλησή του να βρει ομάδα για να αγωνιστεί. "Θέλω να παίξω και για να είμαι ειλικρινής είχα επαφές με διάφορες ομάδες, όπως τη Σάντερλαντ, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις" είπε αρχικά.

Πρόσθεσε ακόμα: "Σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, πλέον με απασχολεί απλά το να παίζω. Για ένα ακόμα χρόνο, έστω για ένα ματς. Να διασκεδάσω στον αγωνιστικό χώρο με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς". Για το πρωτάθλημα της Premier League είπε: "Είναι το πρωτάθλημα που κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται".

Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ έπαιξε κατά το παρελθόν σε Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ στο Νησί. Από τότε που έφυγε από τον Δικέφαλο, τον Ιούνιο του 2016, παραμένει χωρίς ομάδα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ