ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλή γκάφα και γκολ

Διπλή γκάφα και γκολ
Βασιλεία Ζυρίχη

Η Βασιλεία διέλυσε με 4-1 την Ζυρίχη όμως χρειάστηκε την τύχη με το μέρος της στο ξεκίνημα του αγώνα. Δείτε πως προηγήθηκε η ομάδα του Πάολο Σόουζα με τον τερματοφύλακα να κάνει διπλή γκάφα (VIDEO).

Ντέρμπι κορυφής το βράδυ του Σαββάτου στην Ελβετία με την Βασιλεία να υποδέχεται την Ζυρίχη στο St. Jakob-Park και να την διαλύει με 4-1. Βέβαια στο ξεκίνημα του αγώνα τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, όμως ο Ντα Κόστα έκανε διπλή γκάφα στο 24ο λεπτό. Αρχικά δεν απέκρουσε σωστά τη μπάλα με αποτέλεσμα να πάει στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του.

Το 2-0 ήρθε στο 39ο λεπτό από τον Ζουφί, ενώ η Ζυρίχη μείωσε σε 2-1 στο 55' με τον Τσερμίτι. Η ομάδα του Πάολο Σόουζα (πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού), ωστόσο, πέτυχε άλλα δυο τέρματα.

Ένα στο 74' με τον Κακιτάνι και ένα στο 87ο λεπτό με τον Ντελγάδο. Έτσι η Βασιλεία πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ