ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαδηλώσεις για τον Μέσι

Διαδηλώσεις για τον Μέσι

Εκατοντάδες Αργεντίνοι βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν υπέρ της παραμονής του Μέσι στην Εθνική ομάδα. Πυρά του Τέβες κατά της Ομοσπονδίας. (VIDEO)

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που ο Λιονελ Μέσι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την Εθνική Ομάδα της Αργεντινής και φαίνεται πως το κύμα αγάπης προς τον Λίο τώρα ξεκινά.

Μέσα από ένα ραντεβού που κλείστηκε στο Facebook εκατοντάδες φίλοι του Αργεντινού σούπερ σταρ βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες και της Κόρδοβα για να διαδηλώσουν την αγάπη τους για τον Μέσι στην προσπάθεια να τον πείσουν να αλλάξει άποψη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το γεγονός ότι έβρεχε ασταμάτητα αυτό δεν τους πτόησε και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, κρατούσαν πανό όπου υπήρχε γραμμένο το μήνυμα "No te vayas Lio" (σ.σ. Μη φεύγεις Λίο).

Μάλιστα, τόνισαν ότι θα συνεχίσουν αν το κάνουν μέχρι να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα ο Λιονέλ Μέσι.

Δείτε τι έγινε:

Τέβες: "Για όλα φταίει η Ομοσπονδία"

Θέση για την αποχώρηση του Μέσι πήρε και ο Κάρλος Τέβες. Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς σε δηλώσεις του έριξε όλο το φταίξιμο στην Ομοσπονδία της Αργεντινής η οποία δεν προστάτεψε τον Μέσι.

"Υπάρχει το απόλυτο χάος στην Ομοσπονδία. Ο Λίο βλέπει εκείνον και άλλους παίκτες να κάνουν τα πάντα για την Εθνική και την ίδια ώρα η Ομοσπονδία τους παραμελεί. Πρέπει να βάλουμε τους εαυτούς μας στη θέση του. Έχει κουραστεί και αυτό είναι φυσιολογικό. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στην Εθνική αρκετές φορές.

Πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Είναι ολοφάνερο ότι τον χρειαζόμαστε. Μετά από μερικά παιχνίδια και αφού αλλάξουν ορισμένα πράγματα στην Ομοσπονδία πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τον πείσουμε να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα" ανέφερε ο Τέβες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ