ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει παράλογες απαιτήσεις για νέο συμβόλαιο, απογοητεύοντας την Λίβερπουλ, έτσι οι Άγγλοι έψαξαν τα 10 ταλέντα που ίσως είναι καλύτεροι παίκτες

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, εκτιμά πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι το σπουδαιότερο ταλέντο στην Ευρώπη, ίσως και για αυτό ο 20άχρονος να έχει τρελές απαιτήσεις για νέο συμβόλαιο.

Ο νεαρός από την Τζαμάικα (διεθνής Άγγλος) έχει απογοητεύσει πολλούς στις τάξεις των "κόκικινων" με την συμπεριφορά του, ενώ έχουν αντιδράσει αρνητικά και τα ΜΜΕ.

Η "Guardian" λοιπόν συγκέντρωσε 10 ποδοσφαιριστές που έχουν επίσης αυτόν τον τίτλο, του καλύτερου ταλέντου στην Ευρώπη δηλαδή, αναφέροντας πως ίσως να αποδειχθούν καλύτεροι του Στέρλινγκ. Ας τους δούμε...

Μέμφις Ντεπάι (Αϊντχόφεν)

Αριστερό εξτρέμ με εξαιρετική σωματοδομή, ταχύτητα, τεχνική και έφεση στο σκοράρισμα. Άλλωστε ο 21άχρονος άσος της Αϊντχόφεν είναι πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία και βασικός στην εθνική ομάδα!

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Πάουλο Ντιμπάλα (Παλέρμο)

Ο επόμενος που θα πουλήσει πολλά εκατομμύρια ο Τζαμπαρίνι, όπως με Παστόρε στην Παρί Σεν-Ζερμέν. 21άχρονος Αργεντινός επιθετικός που είναι το πιο καυτό όνομα στην Ιταλία, ενώ μπορεί να παίξει και ως 2ος επιθετικός, ακόμη και ως 10άρι.

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Χακάν Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν)

Η Λεβερκούζεν τον πήρε το 2014 από το Αμβούργο με 14.500.000 ευρώ. Ο 21άχρονος είναι φυσικά διεθνής με την εθνικής εθνική Τουρκίας, κλασικό 10άρι και ο πιο ταλαντούχος σίγουρα στον πλανήτη στις εκτελέσεις φάουλ.

LEVERKUSEN, GERMANY - SEPTEMBER 12:  Hakan Calhanoglu of Bayer Leverkusen scores their second goal from  a free kick during the Bundesliga match between Bayer 04 Leverkusen and Werder Bremen at BayArena on September 12, 2014 in Leverkusen, Germany.  (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)
LEVERKUSEN, GERMANY - SEPTEMBER 12: Hakan Calhanoglu of Bayer Leverkusen scores their second goal from a free kick during the Bundesliga match between Bayer 04 Leverkusen and Werder Bremen at BayArena on September 12, 2014 in Leverkusen, Germany. (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Ματέο Κόβατσιτς (Ίντερ)

Ο άνθρωπος που πήρε την φανέλα με το "10" στην Ίντερ όταν έφυγε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Μία από τις λίγες πραγματικά καλές μεταγραφές των "νερατζούρι" τα τελευταία χρόνια. Ουσιαστικά ο 20άχρονος διεθνής Κροάτης είναι κεντρικός μέσος, οργανωτής από... βάθος, κάτι σαν τον Πίρλο δηλαδή. Πάντως, μπορεί να παίξει παντού στο κέντρο.

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Γιούλιαν Ντράξλερ (Σάλκε)

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γερμανία ο 21άχρονος εξτρέμ έχει ήδη πάνω από 100 συμμετοχές με την Σάλκε. Εξαιρετικά και τα δύο πόδια, κυρίως παίζει αριστερά, μπορεί όμως και δεξιά και 10άρι. Δεν χάνει εύκολα την μπάλα, έχει εξαιρετικό σουτ.

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Μαξ Μάιερ (Σάλκε)

Το μεγάλο δημιούργημα της Σάλκε μετά τον Ντράξλερ. Ο 19άχρονος Γερμανός επιθετικός μέσος έχει ήδη πάνω από 50 συμμετοχές και μία με την εθνική Γερμανίας. Ξεχωρίζει για την τεχνική του και την ταχύτητά του, ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη.

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Άλεν Χαλίλοβιτς (Μπαρτσελόνα)

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 18άχρονο διεθνή Κροάτη επιτελικό μέσο από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ το περασμένο καλοκαίρι με 2.200.000 ευρώ. Είχε παίξει 16 ετών στην εθνική (ο νεότερος στην ιστορία), δεν έχει παίξει ποτέ μέχρι τώρα στην 1η ομάδα της "Μπάρτσα".

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Ντάβι Κλάασεν (Άγιαξ)

Δύο συμμετοχές και ένα γκολ στην εθνική Ολλανδίας για τον 22άχρονο επιτελικό μέσο του Άγιαξ, ο οποίος φορά φυσικά το "10" και είναι το μυαλό του Αίαντα.

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Νίκολα Νίνκοβιτς (Παρτίζαν)

Ο 20άχρονος επιτελικός μέσος της Παρτίζαν Βελιγραδίου είναι ο πιο άγνωστος της λίστας. Ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την εθνική Σερβίας. Στις 31/10/2012 έσπασε το ρεκόρ του Γιόβετιτς, καθώς έγινε ο νεότερος αρχηγός της Παρτίζαν (17 ετών, 10 μηνών και 12 ημερών).

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ

Χεσέ Ροντρίγκεθ (Ρεάλ)

Ο 22άχρονος Ισπανός είναι ο πιο άτυχος της λίστας, καθώς πρόσφατα επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό. Παίξει εξτρέμ, 10άρι και 2ος επιθετικός. Το πρώτο του γκολ ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ αν δεν είχε τραυματιστεί θα μπορούσε να είχε ήδη πολλές περισσότερες από τις 50 συμμετοχές που μετρά με την Ρεάλ.

Δέκα ταλέντα, ίσως καλύτερα του Στέρλινγκ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ