ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί είναι οι 15 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Αυτοί είναι οι 15 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αναζητά μία καλή κλήρωση την Παρασκευή (14:00) στη φάση των 16 του Europa League, με την κληρωτίδα να περιλαμβάνει ορισμένους δυνατούς αντιπάλους, αλλά και κάποιες "ευκαιρίες".

Την τύχη του στο Europa League θα μάθει ο Ολυμπιακός την Παρασκευή στις 14:00, στην κλήρωση της φάσης των 16 που περιλαμβάνει 15 πιθανούς αντιπάλους κάθε επιπέδου.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα τοποθετηθούν σε μία κληρωτίδα που δεν διέπεται από περιορισμούς με βάση τη δυναμικότητα ή τη γεωγραφική τοποθεσία των 16 ομάδων και κατά συνέπεια μπορεί να κληρωθεί με οποιαδήποτε από τις ομάδες που προκρίθηκαν σε αυτόν τον γύρο.

Ως εκ τούτου, πιθανοί αντίπαλοι είναι ομάδες "μεγαθήρια" όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και του Ζοζέ Μουρίνιο, ή η Λιόν του Αλεξάντρ Λακαζέτ και η Ρόμα του Κώστα Μανωλά, του Φραντζέσκο Τότι και του Έντιν Τζέκο.

Υπάρχουν, όμως, και κάποιες "ευκαιρίες", ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, όπως η Κοπεγχάγη και η Γκενκ, που θα μπορούσαν να αφήσουν ορθάνοιχτη την πόρτα των προημιτελικών σε έναν Ολυμπιακό όπως αυτός που εμφανίστηκε στην Άγκυρα με αντίπαλο την Οσμάνλισπορ.

Οι πρώτοι αγώνες διεξάγονται την Πέμπτη 9 Μαρτίου στην έδρα της ομάδας που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα και οι ρεβάνς στις 16 Μαρτίου.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Σάλκε (Γερμανία)

Γκλάντμπαχ (Γερμανία)

Ρόμα (Ιταλία)

Θέλτα (Ισπανία)

Λιόν (Γαλλία)

Άντερλεχτ (Βέλγιο)

Γκενκ (Βέλγιο)

Γάνδη (Βέλγιο)

Άγιαξ (Ολλανδία)

Μπεσίκτας (Τουρκία)

Ροστόβ (Ρωσία)

Κρασνοντάρ (Ρωσία)

Κοπεγχάγη (Δανία)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ