ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άσχημη ήττα για Νασιονάλ

Άσχημη ήττα για Νασιονάλ
Τζένεραλ Ντιάζ

Ήττα - σοκ για την Ατλέτικο Νασιοναλ στο Estadio Atanasio από την Τζένεραλ Ντιάζ με 2-0 και πλέον ψάχνει την ανατροπή στην Παραγουάη (VIDEO).

Τα τραγικά αμυντικά λάθη σε συνδυασμό με την αστοχία στην επίθεση έφεραν την ήττα για την Ατλέτικο Νασιοναλ με 2-0 από την Τζένεραλ Ντιάζ, ένα αποτέλεσμα που αποτελεί έκπληξη αν σκεφτούμε την δυναμική των δυο συλλόγων.

Πλέον η Νασιονάλ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στην Ουρουγουάη, όμως με την εικόνα που παρουσιάζει από το ξεκίνημα του Κόπα Σουνταμερικάνα, κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο.

Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Τσάβες με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή και κενό που παρουσιάστηκε στα μετόπισθεν, για να δώσει τη χαριστική βολή ο Κάσερες στο 26ο λεπτό από το ίδιο σημείο της περιοχής.

Βέβαια στο 24ο λεπτό η Νασιονάλ θα μπορούσε να μειώσει από τα 11 βήματα, όμως ο Καρντόνα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Μεδίνα (τερματοφύλακας της Τζένεραλ Ντιάζ) απέκρουσε το... άτσαλο διώξιμο του συμπαίκτη του!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ