ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασύλληπτη πρόταση για Ρούνεϊ από Κίνα

Ασύλληπτη πρόταση για Ρούνεϊ από Κίνα
© PA

Ο Γουέιν Ρούνεϊ φέρεται να έχει απίστευτη πρόταση από Κίνα, η οποία δεν έχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και φτάνει το 1.000.000 λίρες την εβδομάδα.

Μια ημέρα μετά το ιστορικό ρεκόρ του Γουέϊν Ρούνεϊ, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την "Sun" έχει πρόταση από την Κίνα, η οποία μπορεί να τον κάνει πολύ πλουσιότερο απ' ό,τι μέχρι σήμερα.

Υπάρχει σύλλογος που είναι έτοιμος του προσφέρει συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 1.000.000 λιρών, όπερ σημαίνει πως ετησίως θα λαμβάνει 60.000.000 ευρώ. Στόχος φυσικά είναι να πειστεί να αφήσει την Γιουνάιτεντ και την Premier League γιατην Chinese Super League.

Στους "κόκκινους διαβόλους" αμείβεται με 300.000 λίρες την εβδομάδα, εν ολίγοις του προσφέρουν τρεις φορές και πάνω τα λεφτά που ήδη παίρνει. Προσθέστε ότι δεν είναι και μέσα στις βασικές επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο για την ενδεκάδα, άρα πιστεύουν οι Ασιάτες ότι μπορεί να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Κίνα.

Ειδικά τώρα που έκανε το ρεκόρ και με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2018, ίσως ο Ρούνεϊ και η Γιουνάιτεντ να σκεφτούν αυτή την προοπτική. Με την προϋπόθεση βέβαια να ευσταθεί το δημοσίευμα του αγγλικού ταμπλόιντ...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ