ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απογοήτευση και "μπηχτή" από Αλόνσο

Απογοήτευση και "μπηχτή" από Αλόνσο
© EPA

Ο Τσάμπι Αλόνσο θα χάσει τον τελικό του Champions League, με τον ίδιο να θεωρεί άδικο τον τρόπο που μετρούν οι κάρτες για τους ποδοσφαιριστές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τι και αν αποτελεί από τους "στυλοβάτες" της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης και από τους "ακρογωνιαίους λίθους" της εκπληκτικής της πορείας μέχρι τον τελικό του Champions League. Θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του στη μάχη για το 10ο "Άγιο Δισκοπότηρο", φορώντας τα πολιτικά, κάτι που τον γεμίζει με απογοήτευση και οργή. Ήθελε να δώσει το παρών στο πεδίο της μάχης στη Λισσαβώνα, αλλά οι κάρτες τον κρατούν στα... πιτς και θα είναι σαν ταύρος εν υαλοπωλείο.

Ο λόγος φυσικά για τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος δεν μπόρεσε να χαρεί όσο ήθελε τη μεγαλειώδη πρόκριση της ομάδας του μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν Μονάχου. Η -ομολογουμένως δικαιολογημένη- κίτρινη κάρτα που δέχτηκε για μαρκάρισμα στον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, αποτέλεσε... μαχαιριά για τον ίδιο και δεν το έκρυψε στις λακωνικές του δηλώσεις αμέσως μετά, όπου έριξε και την "μπηχτή" του προς τους υπευθύνους.

"Ο κανόνας δεν είναι καθόλου δικαίος", είπε αρχικά ο Αλόνσο και το δικαιολόγησε, λέγοντας πως "παίζεις για 13 παιχνίδια και οι τρεις κίτρινες κάρτες είναι κάτι παραπάνω από εύκολο να δοθούν. Αυτό πρέπει να αλλάξει".

Ο Αλόνσο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της Λίβερπουλ που κατέκτησε στην Πόλη το Champions League το 2005, στην επικότερη ανατροπή όλων των εποχών απέναντι στη Μίλαν, όμως αυτή την φορά για να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο θα πρέπει να περιμένει να τα καταφέρουν οι συμπαίκτες του, με τον ίδιο να παρακολουθεί από την εξέδρα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ