ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από το Champions League στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας!

Από το Champions League στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας!

Ο Μίτσου έζησε σπουδαίες στιγμές με τις Ράγιο Βαγιεκάνο και Σουόνσι όμως τώρα καλείται να κάνει... restart από την τέταρτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Έκανε το μεγάλο ποδοσφαιρικό "μπαμ" στα 25 του χρόνια και τώρα στα 29 του βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ψάχνοντας τον τρόπο για να επανέλθει στο προσκήνιο.

Αναφερόμαστε στον Μίτσου, ο οποίος μετά από δύο σερί εντυπωσιακές σεζόν με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο (2011-12) και της Σουόνσι (2012-13) με τις οποίες εκτόξευσε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, τα τελευταία 2,5 χρόνια βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση ταλαιπωρούμενος και από αρκετούς τραυματισμούς

Στη Νάπολι, που τον απέκτησε δανεικό από τη Σουόνσι το καλοκαίρι του 2014, όλοι τον θυμούνται για ένα μεγάλο λάθος κόντρα στη Μπιλμπάο που κόστισε στους "παρτενοπέι" στα προκριματικά του Champions League ενώ τώρα θα πρέπει να ξαναβρεί την φόρμα του ξεκινώντας και πάλι από τα χαμηλά...

Από το Champions League στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας!

Προπονητής στην Λανγκρέο της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος είναι ο αδερφός του Μίτσου, Ερνάν Πέρεθ

Η Σουόνσι τον άφησε ελεύθερο τον περασμένο Νοέμβριο ενώ αφού προπονήθηκε για λίγο διάστημα με την ερασιτεχνική ομάδα από την Αστούρια, Ουνιόν Ποπιλάρ Λανγκρέο, πλέον θα ανήκει στο δυναμικό της.

Η ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ισπανίας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μίτσου (Μιγκέλ Πέρεθ Κουέστα είναι το πλήρες όνομά του) και αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί ο 29χρονος Ισπανός φορ θα έχει για προπονητή, τον αδερφό του Ερνάν Πέρεθ.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μίτσου από το Twitter από τη Λανγκρέο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ