ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Ρωσία... χωρίς αγάπη

Από την Ρωσία... χωρίς αγάπη

Ένα δάκρυ πρέπει να κύλησε στα μάτια των παικτών της Ντούισμπουργκ, όταν η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να αλλάξει ξενοδοχείο εξαιτίας της παρουσίας... 400 Ρωσίδων σε αυτό που θα διέμενε η αποστολή.

Το Όσκαρ της πιο... ξενέρωτης διοίκησης όλων των εποχών διεκδικεί αυτή της Ντούισμπουργκ. Ο σύλλογος που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, βρέθηκε στην Αντάλια της Τουρκίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής.

Και οι οιωνοί έδειχναν πως οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην αποστολή της Ντούισμπουργκ θα πραγματοποιούσαν τις πιο... εμπνευσμένες προπονήσεις ever.

Το ξενοδοχείο Hotel Royal Wings που φιλοξενούσε την γερμανική ομάδα, είχε ανοίξει τις πόρτες του και για... 400 μοντέλα από την Ρωσία! Προφανώς και όταν θα το πληροφορήθηκαν αυτό οι παίκτες της Ντούισμπουργκ, η ψυχούλα τους θα... φτερούγισε.

Χαλάλι τα ταξίδια, τα τρεξίματα, η κούραση, όλα. Όμως έμειναν με την γλύκα. Και αυτό γιατί η διοίκηση της γερμανικής ομάδας αποφάσισε να αλλάξει ξενοδοχείο. Για ποιον λόγο;

"Επειδή το ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει για την χειμερινή μας προετοιμασία στην Αντάλια, φιλοξενεί επίσης 400 μοντέλα από την Ρωσία που συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό, αποφασίσαμε η αποστολή να μετακινηθεί σε άλλο ξενοδοχείο.

Θέλουμε να προετοιμαστούμε με ηρεμία για τα παιχνίδια της άνοιξης. Ο τιμ μάνατζερ της Ντούισμπουργκ, Μάικλ Μέγιερ, άλλαξε τις κρατήσεις", ανέφερε -χωρίς ντροπή- η ανακοίνωση της Ντούισμπουργκ.

Και κάπως έτσι, στις... καθυστερήσεις, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δέχθηκαν μια ανεπανάληπτη ήττα. Η προοπτική μια ονειρικής προετοιμασίας έμεινε ανεκμετάλλευτη, σε μια ευκαιρία που σου παρουσιάζεται once in a lifetime.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ