ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την μία άκρη στην άλλη

Από την μία άκρη στην άλλη

Δείτε εντυπωσιακά γκολ από μακρινή απόσταση. Το πιο κοντινό μπήκε από το κέντρο του γηπέδου. Τερματοφύλακας κατέχει το ρεκόρ του πιο μακρινού γκολ. (Videos)

Ο Λουίς Σουάρες έχει βάλει γκολ από κέντρο του γηπέδου. Παρόμοιο γκολ έχει βάλει και ο Γουέιν Ρούνεϊ εναντίον της Γουέστ Χαμ. Το γκολ που σημείωσε ο τερματοφύλακας της Στόουκ Ασμίρ Μπέγκοβιτς, μετρήθηκε ως το πιο μακρινό στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θυμηθείτε γκολ που μπήκαν από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη.

Λουίς Σουάρες

Ένα από τα ωραιότερα γκολ του Λουίς Σουάρες με την φανέλα της Λίβερπουλ σημειώθηκε στον αγώνα με τη Νόριτς για το Κύπελλο Αγγλίας. Η Λίβερπουλ νίκησε 3-0 και το τρίτο γκολ των "ρεντς" ήταν χάρμα οφθαλμών. Ο Σουάρες πήρε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και "κρέμασε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα που ήταν εκτός εστίας και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Τσάμπι Αλόνσο

Κόντρα στη Νιουκάστλ ο Τσάμπι Αλόνσο έχει βάλει ένα από ωραιότερα γκολ στην καριέρα του με την φανέλα της Λίβερπουλ. Σε μία ανύποπτη στιγμή πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της Λίβερπουλ και πριν φθάσει στην γραμμή του κέντρου δοκίμασε να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα που είχε βγει από την εστία του. Στην προσπάθεια του ο αντίπαλος τερματοφύλακας να προλάβει την μπάλα έχασε την ισορροπία του και δέχτηκε το γκολ.

Από την μία άκρη στην άλλη

Γουέιν Ρούνεϊ

Στον αγώνα Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γ. την σεζόν 2013-14, το πρώτο γκολ των "κόκκινων διαβόλων" είχε την υπογραφή του Γουέιν Ρούνεϊ. Μετά την απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς της Μάντσεστερ, ο Άγγλος διεθνής κέρδισε την διεκδίκηση στο κέντρο του γηπέδου, σήκωσε το κεφάλι και σούταρε από απόσταση 53 μέτρων. Ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ ήταν εκτός εστίας και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

Από την μία άκρη στην άλλη

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το γκολ που έβαλε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από το κέντρο του γηπέδου το 1996 ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Γουίμπλεντον, σημάδεψε την καριέρα του και θεωρείται ένα από τα ωραιότερα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Από την μία άκρη στην άλλη

Μιραλέμ Πιάνιτς

Σε τουρνουά που διεξήχθη στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2014 η Ρόμα αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Ρωμαίοι ηττήθηκαν 3-1 αλλά η φάση του αγώνα ήταν το γκολ της Ρόμα με τον Μιραλέμ Πιάνιτς.

Ματία Ντέστρο

Από 40 μέτρα απόσταση ο Ματία Ντέστρο, έβαλε γκολ στη νίκη της Ρόμα επί της Βερόνα 2-0 τον Σεπτέμβρη του 2014.

Τιμ Χάουαρντ

Ο Τιμ Χάουαρντ έγραψε ιστορία όταν ως τερματοφύλακας της Έβερτον σκόραρε εναντίον της Μπόλτον και έγινε ο 4ος τερματοφύλακας που σκοράρει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η απομάκρυνση της μπάλας από την περιοχή του κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας!

Από την μία άκρη στην άλλη

Πολ Ρόμπινσον

Μέχρι και ο ηλεκτρονικός πίνακας τρελάθηκε όταν ο πρώην τερματοφύλακας της Τότεναμ Πολ Ρόμπινσον, σημείωσε το γκολ της καριέρας του σε αγώνα με την Γουότφοντ. Στον πίνακα του Γουάιτ Χαρτ Λέιν το γκολ αρχικά, χρεώθηκε στην Γουότφορντ.

Ντέιβιντ Μπίνγχαμ

Οι περισσότεροι ίσως να μην γνωρίζουν τον Ντέιβιντ Μπίνγχαμ. Είναι τερματοφύλακας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας με την Strοmmen IF. Έγινε γνωστός για το γκολ που έβαλε σε φιλικό εναντίον της Γουέστ Μπρομ, ως παίκτης της Εarthquake, μετά από απομάκρυνση της μπάλας από την περιοχή του.

Ασμίρ Μπέγκοβιτς

Το γκολ που έβαλε ο τερματοφύλακας της Στόουκ Ασμίρ Μπέγκοβιτς εναντίον της Σάουθάμπτον την σεζόν 2013-14 στην Πρέμιερ Λιγκ μετρήθηκε ως το πιο μακρινό στην ιστορία του ποδοσφαίρου και σημειώθηκε 13 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ματς. Το γκολ μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ