ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απειλούν την ζωή πληροφοριοδότρια της ΦΙΦΑ

Απειλούν την ζωή πληροφοριοδότρια της ΦΙΦΑ

Η Phaedra Al-Majid δήλωσε ότι απειλείται η ζωής της μετά τις πληροφορίες που έδωσε όσον αφορά την υποψηφιότητα του Κατάρ για την διοργάνωση του Μουντιάλ 2022.

Η Phaedra Al-Majid έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Sky ότι φοβάται για την ζωή της μετά τις πληροφορίες που έδωσε στην FIFA όσον αφορά την υποψηφιότητα του Κατάρ για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022.

Η Αl-Majid ήταν μία από τους 70 ανθρώπους που μίλησαν στην ΦΙΦΑ και έδωσαν πληροφορίες, στοιχεία, έγγραφα όσον αφορά την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022 από το Κατάρ υποστηρίζοντας ότι υπήρχε διαπλοκή.

Με δηλώσεις της στο αγγλικό μέσο Sky τόνισε: " Ήμουν στο σπίτι όταν τρεις άνθρωποι του FBI στάθηκαν στην πόρτα μου και μου είπαν ότι ήθελαν να μου μιλήσουν. "Είμαστε εδώ γιατί ξέρουμε ότι έχετε δεχτεί απειλές και ότι τα παιδιά σας βρίσκονται σε κίνδυνο και είμαστε εδώ για να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Ήταν τρομακτικό. Άνοιξα την πόρτα και τρεις άνθρωποι με σήματα με ρώτησαν για τα πάντα όσον αφορά το χρόνο που πέρασα στο Κατάρ. Τι πρόσεξα, τι παρατήρησα και όλα αναφορικά με τις απειλές. Αν μετανιώνω που ήμουν πληροφοριοδότης. Μου κόστισε προσωπικά και συναισθηματικά. Αλλά κυρίως κόστισε την ασφάλεια σε μένα και τα παιδιά μου. Κατέθεσα αυτά που πίστευα και έπρεπε να πω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ