ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαγόρευση εισόδου στον Γιορκ στις ΗΠΑ λόγω... Τραμπ

Απαγόρευση εισόδου στον Γιορκ στις ΗΠΑ λόγω... Τραμπ

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντουάιτ Γιορκ, δεν μπόρεσε να μπει στις ΗΠΑ λόγω μια ιρανικής σφραγίδας στο διαβατήριό του, κάτι που εμπίπτει το νέο νόμο του Ντόναλντ Τραμπ.

Η απόφαση του Ντουάιτ Γιορκ να ταξιδέψει στο παρελθόν, στην Τεχεράνη, για να συμμετάσχει σε φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τους Λουίς Φίγκο, Ρομπέρτο Κάρλος, Μαρσέλ Ντεσαϊγί και Έντγκαρ Ντάβιντς δεν του βγήκε σε καλό.

Ο πρώην επιθετικός των Άστον Βίλα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπλάκμπερν, Μπέρμιγχαμ, Σίντνεϊ και Σάντερλαντ με καταγωγή από το Trinidad & Tobago δεν κατάφερε να περάσει τον έλεγχο στο Μαϊάμι - όπου επρόκειτο να σχολιάσει το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σεντ-Ετιέν για τους "32" του Europa League - κι αυτό γιατί είχε στο διαβατήριό του σφραγίδα από το Ιράν.

Αυτό, εμπίπτει στη νέα νομοθεσία επί διακυβέρνησης Ντόναλντ Τραμπ (σ.σ το Ιράν είναι από τις επτά "απαγορευμένες" χώρες για τον Αμερικανό πρόεδρο) κι έτσι η είσοδος του Ντουάιτ Γιορκ δεν κατέστη δυνατή. Δείτε και το σχετικό tweet:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ