ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίπαλος του Σάντος ο... Μαντσίνι!

Αντίπαλος του Σάντος ο... Μαντσίνι!

Την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Πορτογαλίας εξέφρασε με συνέντευξή του στη "Record" o Ρομπέρτο Μαντσίνι, κάνοντας λόγο για μία ομάδα στην οποία ξεχειλίζει το ταλέντο.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας αναζητά τον διάδοχο του Πάουλο Μπέντο μετά την απομάκρυνση του τελευταίου από τον πάγκο (του "κόστισε" η ήττα με 1-0 από την Αλβανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016) και ο Φερνάντο Σάντος είναι στο προσκήνιο, ίσως όμως αποκτήσει έναν δυνατό ανταγωνιστή.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα από τη στιγμή που πήρε διαζύγιο με τη Γαλατάσαραϊ, με τον Ιταλό τεχνικό να... αυτοπροτείνεται ουσιαστικά στους Πορτογάλους μέσω συνέντευξής του στην "Record".

"Είμαι ακόμα νέος προπονητής με μακρά καριέρα μπροστά μου και έχω πολλά να μάθω ακόμα. Θα ήθελα να ζήσω διαφορετικές περιπέτειες.

Έχω ήδη δουλέψει σε Αγγλία και Τουρκία και η επιστροφή μου στην Ιταλία είναι μία εναλλακτική λύση αλλά προτιμώ να δοκιμάσω νέα πράγματα.

Αν θα πήγαινα στην Πορτογαλία; Φυσικά. Ξέρετε καλύτερα από μένα ότι η Πορτογαλία είχε πάντα να υπερηφανεύεται για ποιοτικό ποδόσφαιρο από μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Οι σύλλογοι της Πορτογαλίας έχουν επίσης εντυπωσιάσει στην Ευρώπη. Θα ήταν φανταστικό να γίνω προπονητής στην Πορτογαλία επειδή είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και κάθε προπονητής θα λάτρευε αυτή τη δουλειά.

Θα ήταν τιμή μου αν μου ζητήσει να αναλάβω η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ