ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίπαλος παρακάλεσε τον Νεϊμάρ να μην τον ξεφτιλίσει

Αντίπαλος παρακάλεσε τον Νεϊμάρ να μην τον ξεφτιλίσει

Αστέρες του αθλητισμού και της showbiz της Βραζιλίας συμμετείχαν σε φιλικό παιχνίδι για τη Σαπεκοένσε με έναν αντίπαλο του Νεϊμάρ να τον παρακαλάει να μην τον ξεφτιλίσει. (VIDEOS)

Ένα ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/12) στη Βραζιλία. Οι "φίλοι του Νεϊμάρ" αντιμετώπισαν τους "φίλους του Ρομπίνιο" στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της Σαπεκοένσε.

Ο αγώνας διεξήχθη στο "Estadio Pacaembu" του Σάο Πάολο το οποίο είχε αρκετό κόσμο με τα έσοδα να πηγαίνουν όλα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Στις δύο ομάδες συμμετείχαν αστέρες του αθλητισμού όπως οι Κακά, Ζούλιο Μπαμπτίστα, Φελίπε Μάσα, Γκάμπριελ Μεντίνα και Μπρουνίνιο, αλλά και άνθρωποι της showbiz της Βραζιλίας.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού όλα τα μέλη των δύο ομάδων πιάστηκαν χέρι χέρι και κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας. Στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην προσπάθεια τους να διασκεδάσουν τον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Μία από τις πιο αστείες στιγμές ήταν όταν ένας αντίπαλος του Νεϊμάρ γονάτισε και παρακάλεσε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να μην τον ξεφτιλίσει.

Γενικότερα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είχε μεγάλα κέφια και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 13-9. Εκείνος βέβαια που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Φελίπε Μάσα ο οποίος αποθεώθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλα τα τέρματα της αναμέτρησης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ