ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωσε Φαν Χάαλ η Μαν. Γιουνάιτεντ

Ανακοίνωσε Φαν Χάαλ η Μαν. Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Ράιαν Γκιγκς.

Στην παρούσα φάση ο 62χρονος τεχνικός προετοιμάζει την εθνική Ολλανδίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Φαν Χάαλ θα σηκώσει τα μανίκια του στα μέσα Ιουλίου όπου θα πιάσει δουλειά και επίσημα στο "ΟΛντ Τράφορντ".

" Με κάνει περήφανο το γεγονός πως αναλαμβάνω την μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο", ήταν τα πρώτα λόγια του Ολλανδού τεχνικού για να προσθέσει:

"Πάντα αποτελούσε επιθυμία για μένα να εργαστώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχω καθίσει ως αντίπαλος στον πάγκο του Ολντ Τράφορντ και ξέρω πόσο παθιασμένο και απαιτητικό κοινό διαθέτει ο σύλλογος.

Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Και εγώ έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Μαζί είμαι βέβαιος πως θα γράψουμε ιστορία".

Ο Ράιαν Γκιγκς θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Λουίς Φαν Χάαλ, καθώς ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως υπολογίζει τον Ουαλό.

Εκτός των άλλων στο προπονητικό επιτελείο των "κόκκινων διαβόλων" προστίθενται οι Φρανς Χόκ και Μαρσέλ Μπουτ.

Από την πλευρά του, οΡάιαν Γκιγκςδήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι στο πλευρό ενός τόσο σπουδαίου προπονητή.

Είμαι σίγουρος πως θα μάθω πολλά δίπλα του όσον αφορά την προπονητική και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω κι εγώ με όσα γνωρίζω.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και είμαι πανευτυχής που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα".

Ο Ράιαν Γκιγκς ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του έχοντας παίξει 963 παιχνίδια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε την επιστολή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ