ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμπρέου: 20 και...συνεχίζει

Αμπρέου: 20 και...συνεχίζει
INTIME SPORTS

Ο πρώην επιθετικός του Άρη, "Λόκο" Αμπρέου υπέγραψε συμβόλαιο με την 20η διαφορετική ομάδα της καριέρας του. Δείτε ποιο ρεκόρ κυνηγά, ο Ουρουγουανός.

Την 20η διαφορετική ομάδα της καριέρας του και στην όγδοη διαφορετική χώρα αναμένεται να αγωνιστεί ο 38άχρονος Ουρουγουανός επιθετικός, Σεμπαστιάν Αμπρέου, καθώς ανακοινώθηκε από τη Σοσιεδάδ Δεπορτίβα Άουκας, της Βενεζουέλα.

Ο "Λόκο" Αμπρέου μετά τη χώρα του (Ουρουγουάη), την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Ισπανία, το Μεξικό, το Ισραήλ και την Ελλάδα, θα παίξει ποδόσφαιρο και στη Βενεζουέλα.

Η Σοσιεδάδ Δεπορτίβα είναι η 20η διαφορετική ομάδα της καριέρας του μετά τις Ντεφενσόρ (Ουρουγουάη), Σαν Λορένσο (Αργεντινή), Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (Ισπανία), Γκρέμιο (Βραζιλία), Τέκος (Μεξικό), Νασιονάλ (Ουρουγουάη), Κρους Ασούλ (Μεξικό), Αμέρικα (Μεξικό), Σιναλόα (Μεξικό), Μοντερέι (Μεξικό), Σαν Λουίς (Μεξικό), Τίγρες (Μεξικό), Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή), Μπεϊτάρ (Ισραήλ), Σοθιεδάδ (Ισπανία), Άρης (Ελλάδα), Μποταφόγκο (Βραζιλία), Φιγκεϊρένσε (Βραζιλία) και Ροσάριο Σεντράλ (Αργεντινή).

Ο Ουρουγουανός, όμως, διεκδικεί και την κατάρριψη του σχετικού ρεκόρ, που κατέχει ο Γερμανός Λουτζ Πφανένστιελ και ο οποίος κατάφερε να φορέσει τη φανέλα 25 διαφορετικών συλλόγων στην καριέρα του. Θα τα καταφέρει; Ο ίδιος είχε πει στο Sport24.gr ότι δεν πρόκειται να "κρεμάσει" σύντομα τα παπούτσια του...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ