ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11 εκατ. λίρες για 28 λεπτά συμμετοχής!

11 εκατ. λίρες για 28 λεπτά συμμετοχής!

Ο Βιλφρίντ Ζαχά πέρασε στην ιστορία ως μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τον Ιανουάριο του 2013 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε από την Κρίσταλ Πάλας τον Βιλφρίντ Ζαχά. Η μεταγραφή κόστισε στην Μάντσεστερ 10 εκατ. ευρώ. Παρέμεινε στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου βοηθώντας την να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στις 11 Αυγούστου 2013 έπαιξε μία ώρα στον τελικό του Community Shield Μάντσεστερ Γ. - Γουίγκαν. Επίσης, αγωνίστηκε 78 λεπτά στον αγώνα Μάντσεστερ Γ. - Νόριτς για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Στις 21 Ιανουαρίου 2014 δόθηκε δανεικός στην Κάρντιφ για το υπόλοιπο της σεζόν 2013-14. Στα τέλη Αυγούστου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε να παραχωρήσει δανεικό τον Ζαχά στην Κρίσταλ Πάλας. Στις 2 Φεβρουαρίου 2015 ο δανεισμός έγινε μεταγραφή. Η Κρίσταλ Πάλας έδωσε στην Γιουνάιτεντ 3 εκατ. ευρώ και πήρε πίσω τον παίκτη.

Στα δύο χρόνια δανεισμού η Γιουνάιτεντ πλήρωσε 3 εκατ. λίρες σε μισθούς προς τον Ζαχά. Ο παίκτης συνολικά κόστισε 11 εκατ. λίρες στην Μάντσεστερ και στην Πρέμιερ Λιγκ αγωνίστηκε σε δύο αγώνες Νιουκάστλ και Άστον Βίλα με συνολικό χρόνο συμμετοχής 28 λεπτά!

11 εκατ. λίρες για 28 λεπτά συμμετοχής!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ