ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Ο Αντριάνο επισκέφτηκε την Εθνική Ιταλίας

Ο Αντριάνο επισκέφτηκε την Εθνική Ιταλίας

Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της Ιταλίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, η αποστολή της "σκουάντρα ατζούρα" δέχτηκε επίσκεψη από μία τον Αντριάνο. "Ο Μπαλοτέλι θα φτάσει στο επίπεδο του Μέσι", το σχόλιό του.

Ο πρώην άσος των Πάρμα, Φιορεντίνα, Ίντερ και Ρόμα επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Ιταλίας, όπου εκεί έκατσε περίπου μία ώρα και είχε την ευκαιρία να δει γνωστούς από την εποχή που αγωνιζόταν στα γήπεδα της Serie A.

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν αρκετά αδυνατισμένος σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν (αναμένεται σε λίγο καιρό να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ), ενώ αυτός με τον οποίο συζήτησε περισσότερη ώρα ήταν ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

"Ελπίζω ο τελικός να είναι Βραζιλία-Ιταλία. Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω και να παίξω ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορώ να πω που. Προετοιμάζομαι για την επιστροφή", τόνισε ο "Αυτοκράτορας" και πρόσθεσε:

"Ο Μπαλοτέλι είναι σαν εμένα. Θα οδηγήσει μακριά την Ιταλία, αφού είναι ακόμα νέος και είναι σπουδαίος παίκτης που έχει πολλά να μάθει. Κατά τη γνώμη, θα φτάσει στα ίδια επίπεδα με τον Μέσι".

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι ξεκινάει την Κυριακή (22:00) την προσπάθειά της στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, με πρώτο αντίπαλο για την φιναλίστ του περασμένου Euro να είναι το Μεξικό.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ