ΙΣΠΑΝΙΑ

Ίσκο: "Με θέλουν Ρεάλ και Σίτι"

Ίσκο: "Με θέλουν Ρεάλ και Σίτι"

Ο Ίσκο αποκάλυψε πως Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι του έχουν κάνει πρόταση, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει ακόμα αποφασίσει για το μέλλον του.

"Υπάρχουν δύο επιλογές στο τραπέζι. Έχω δεχτεί προσφορές από Ρεάλ και Σίτι. Ελπίζω να πάρω σύντομα την απόφαση επειδή έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Μάλαγα.

Έχω πει ήδη στο παρελθόν ότι και οι δύο αυτές ομάδες είναι σπουδαίες. Θέλω την καλύτερη δυνατή λύση για τη Μάλαγα και μένα", τόνισε στην ισπανική "As" ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Εθνικής Ισπανίας στο Euro K21 που γίνεται αυτή την εποχή στο Ισραήλ, για να προσθέσει:

"Ο Πελεγκρίνι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Μάλαγα και είμαι πεπεισμένος πως θα καταφέρει να αποδείξει την αξία του στην Αγγλία (σ.σ. υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι).

Η αλήθεια είναι πως ξέρω τον τρόπο δουλειάς του Πελεγκρίνι καθώς και το ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου στα δύο χρόνια που ήμουν στη Μάλαγα.

Ακόμα πάντως δεν έχω πάρει την οριστική μου απόφαση για το μέλλον μου".

Υπενθυμίζεται πως η συνεργασία του Ίσκο με τη Μάλαγα έχει ισχύ μέχρι το 2016, με τους Ανδαλουσιανούς να έχουν βάλει ρήτρα ύψους 35.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του.

Το υπέροχο γκολ του Ίσκο στο Ισπανία-Νορβηγία:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ