ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο MLS ο Φέλιξ Μπόρχα

Στο MLS ο Φέλιξ Μπόρχα

Ο Φέλιξ Μπόρχα, η "κόμπρα" που δεν κατάφερε να δαγκώσει στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει ως δανεικός την καριέρα του στην Club Deportivo Chivas USA.

Θυμάστε εκείνη την ψυχή που ήρθε με χίλια όνειρα στον Ολυμπιακό, μαζί με τον χαρακτηρισμό η "κόμπρα" από το Εκουαδόρ, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στα μέρη μας; Θα δοκιμάσει πλέον την τύχη του στον πέμπτο προορισμό της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα.

Ο Φέλιξ Μπόρχα παραχωρήθηκε δανεικός από την Πατσούκα στην Τσίβας και δηλώνει πανέτοιμος για να προσφέρει στη νέα του ομάδα η οποία αγωνίζεται στο MLS.

"Ο στόχος κάθε επιθετικού είναι να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχει όφελος η ομάδα του από την παρουσία του. Εγώ είμαι ένας επιθετικός που του αρέσει να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Όταν βρίσκομαι μέσα στην περιοχή, μπορώ να αξιοποιήσω στο μέγεθος τα πλεονεκτήματά μου προς όφελος της ομάδας μου.

Ευτυχώς έχω εμπειρία την οποία και έχω αποκτήσει στα κλαμπ που αγωνίστηκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ εδώ με αρκετούς γνωστούς παίκτες και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν για τον σύλλογο", τόνισε ο 31χρονος επιθετικός μεταξύ άλλων.

Ο Φέλιξ Μπόρχα ήρθε το 2006 στον Ολυμπιακό, αποχωρώντας με απολογισμό 5 τέρματα σε 23 συμμετοχές. Ήταν διεθνής με το Εκουαδόρ έως το 2011 (23 συμ, 3 γκολ), έχοντας μία συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ