ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχωρεί απ' τη New York City ο Λάμπαρντ

Αποχωρεί απ' τη New York City ο Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ' τη New York City στο τέλος της φετινής σεζόν, ενώ γνωστοποίησε πως άμεσα θα γίνει γνωστό το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Παρελθόν απ' τη New York City πρόκειται να αποτελέσει ο Φρανκ Λάμπαρντ στο τέλος της φετινής σεζόν. Ο Άγγλος πρώην μέσος της Τσέλσι ανακοίνωσε, μέσω Instagram, την αποχώρησή του απ' την ομάδα του MLS, ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες και τη διοίκηση του συλλόγου για την στήριξη.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στη διετία που αγωνίστηκε με τη φανέλα της New York City σημείωσε 15 γκολ σε 31 συμμεοτοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Οκτώβριο ο Λάμπαρντ είχε αποκαλύψει πως θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική, επομένως δεν αποκλείεται η επικείμενη ανακοίνωση να αφορά αυτό το ενδεχόμενο.

"Η περιπέτεια της New York City φτάνει προς το τέλος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσους πολλούς ανθρώπους για την ευγένεια και την υποστήριξη που μου έδειξαν αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Ήταν τιμή να έχω στο πλευρό μου αυτούς τους συμπαίκτες. Οι υπέροχοι φίλαθλοι με στήριξαν απίστευτα. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν "πίσω απ' τις κάμερες" στη Ney York City διευκόλυναν τη δουλειά και την παραμονή μου. Απήλαυσα το διάστημα που έπαιξα στην ομάδα και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σ' έναν εξαιρετικό σύλλογο και σε μία τόσο υπέροχη πόλη. Φεύγω με πολλές υπέροχες αναμνήσεις, όσο θα προετοιμάζομαι για το επόμενο βήμα της καριέρας μου, το οποίο θα ανακοινώσω σύντομα", ήταν το σχόλιο του 38χρονου άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ