ΤΟΥΡΚΙΑ

Υποψήφιος ξανά για την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Υποψήφιος ξανά για την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Ο Ζουάν Λαπόρτα για ακόμη μία φορά εκτόξευσε τα πυρά του κατά του Σάντρο Ροσέλ εκφράζοντας την πρόθεση να κατέλθει στις εκλογές για την προεδρία των "μπλαουγκράνα" το 2016.

Ο 50χρονος δικηγόρος μόνο αρνητικά σχόλια είχε να κάνει για την τωρινή κατάσταση των πρωταθλητών Ισπανίας.

"Είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Κάθε μέρα νιώθω ολοένα και περισσότερο ενθουσιασμό. Θέλω να γίνω ξανά πρόεδρος", τόνισε ο Λαπόρτα.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον "ισχυρό άνδρα" των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ καταλογίζοντας του σοβαρές ευθύνες.

"Η ψύχωση του να καταστρέψει ότι δημιουργήσαμε ήταν να μην κρατήσει τον Γκουαρδιόλα, αλλά και να αξιώνει απαιτήσεις σε άλλα ζητήματα που αφορούν στον Γιόχαν Κρόιφ, την Λα Μασία, την Καταλονία, αλλά και τη Unicef".

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. "Η αίσθηση που έχω είναι πως δεν έκανε αρκετά για να κρατήσει τον Γκουαρδιόλα. Πιστεύω πως θα μπορούσε να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα".

Ο Λαπόρτα μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία με τον Αμπιντάλ. "Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Αμπιντάλ. Θα έπρεπε να επεκτείνουν το συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ