ΤΟΥΡΚΙΑ

Χαβίτο: "Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Κούπερ"

Χαβίτο: "Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Κούπερ"

Χαβίτο και Έκτορ Ραούλ Κούπερ ξανασμίγουν στην Ορντουσπόρ, με τον Ισπανό άσο να εκφράζει τη χαρά του, αλλά και την ελπίδα του πως οι επιτυχίες που είχαν με τον Άρη θα συνεχιστούν και στην Τουρκία.

Το πέρασμα του Χαβίτο από τον Ολυμπιακό διακόπτεται για λίγους μήνες, καθώς οι Πειραιώτες αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν δανεικό, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ισπανός άσος δεν δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα και είναι έτοιμος να συναντηθεί ξανά με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Αυτή τη φορά όχι στον Άρη φυσικά, αλλά στην τούρκικη Ορντουσπόρ.

Ο άσος του Ολυμπιακού, δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως ξανανταμώνει με τον Κούπερ: "Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ομάδα που ανέλαβε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Είχαμε κάνει πολύ καλή δουλειά και ελπίζω οι επιτυχίες μας να συνεχιστούν στην Ορντουσπόρ".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ορντουσπόρ, είπε μεταξύ άλλων: "Ο προπονητή μας, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μας ζήτησε τον δανεισμό του Χαβίτο. Έχουμε συμφωνήσει μέχρι το τέλος της σεζόν και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ