ΤΟΥΡΚΙΑ

Θέλει Ετό και Πελέ η Μπεσίκτας

Θέλει Ετό και Πελέ η Μπεσίκτας

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως κύριος ανταγωνιστής για την απόκτηση του Πελέ από την Μπεσίκτας είναι ο Ολυμπιακός. Στο κόλπο και για Ετό η τουρκική ομάδα.

Η πενιχρή συγκομιδή του Ούγκο Αλμέιδα με τη φανέλα της Μπεσίκτας στον δεύτερο γύρο του τουρκικού πρωταθλήματος αναγκάζει τους "μαύρους αετούς" να καταφύγουν σε άλλες λύσεις στο σκοράρισμα.

'Οπως αναφέρει ο Τύπος της γειτονικής χώρας, η Μπεσίκτας θα λύσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο επιθετικό προκειμένου να προχωρήσει σε πιο βαρύγδουπες μεταγραφές.

Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σάμουελ Ετό, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Από εκεί και πέρα ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Γκρατσιάνο Πελέ της Φέγενορντ, τον οποίο δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου θέλουν να απασχολεί σφόδρα και τον Ολυμπιακό.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι οι βασικοί αντίπαλοι στην προσπάθεια απόκτησης του με την μεταγραφή να κοστίζει 5.000.000 ευρώ και τον παίκτη να αξιώνει συμβόλαιο που υπερβαίνει το 1.5000.000 ευρώ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ