ΤΟΥΡΚΙΑ

Στα άκρα Κουαρέσμα-Μπεσίκτας

Στα άκρα Κουαρέσμα-Μπεσίκτας

Εκνευρισμός στην διοίκηση της Μπεσίκτας από τις παράλογες απαιτήσεις του μάνατζερ του Ρικάρντο Κουαρέσμα προκειμένου ο Πορτογάλος να λύσει το συμβόλαιο του.

Οι "Μαύροι Αετοί" θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του 28χρονου άσου που δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Ρικάρντο Κουαρέσμα, Ζόρζε Μέντες προκειμένου να εξευρεθεί μία λύση.

Ο β΄ αντιπρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από τους χειρισμούς του Μέντες, καθώς ο τελευταίος ζητάει εκτός των άλλων 1.750.000 ευρώ από την Μπεσίκτας προκειμένου ο πελάτης του να συναινέσει στη λύση της συνεργασίας.

" Τι είναι αυτά που λες; Ο Κουαρέσμα μας κόστισε 20 εκατ. ευρώ και μας ζητάτε να πληρώσουμε και άλλα χρήματα;" φέρεται να απάντησε στον Πορτογάλο μάνατζερ ο παράγοντας της Μπεσίκτας.

Ο τεχνικός της BJK, Σαμέτ Αϊμπαμπα δεν υπολογίζει τον Κουαρέσμα, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια πιέζουν και ο Πορτογάλος εμφανίζεται αδιάλλακτος αξιώνοντας αποζημίωση που αντιστοιχεί σε έναν χρόνο συμβολαίου. Γι

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ