ΤΟΥΡΚΙΑ

Σνάιντερ: "Θέλω να παίζω για τίτλους"

Σνάιντερ: "Θέλω να παίζω για τίτλους"

Τους λόγους που τον έφεραν στη Γαλατασαράι ανέλυσε ο Γουέσλι Σνάιντερ αφήνοντας να εννοηθεί πως απέρριψε την πρόταση της Λίβερπουλ επειδή δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τίτλους!

Ο αρχηγός των "οράνιε" μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του "De Telegraaf" για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σνάιντερ απέφυγε να αναφερθεί στα χρήματα που θα εισπράξει από την "Τσιμ-Μπομ" τονίζοντας πως ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα της Γαλατασαράι.

"Θέλω να παίξω για τίτλους. Λατρεύω τα μεγάλα παιχνίδια. Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ κόντρα στην Μπεσίκτας στο ντερμπι. Θα είναι υπέροχο και η ατμόσφαιρα θαυμάσια. Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί" τόνισε αρχικά ο 28χρονος άσος για να συμπληρώσει:

"Γνωρίζω πόσο αγαπούν οι Τούρκοι το ποδόσφαιρο. Θα κάνω τους φίλους της Γαλατασαράι να αισθανθούν πολύ περήφανοι και χαρούμενοι. Θέλω πολύ να τους συναντήσω.

Επίσης γνωρίζω τον Φατίχ Τερίμ από την εποχή που βρισκόταν στην Ιταλία. Είναι τιμή μου να δουλέψω μαζί του. Η Γαλατασαράι είναι σύλλογος με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ