ΤΟΥΡΚΙΑ

Προς Τουρκία ο Μπαργκάν

Προς Τουρκία ο Μπαργκάν
Μπαργκάν INTIME SPORTS

Ο Κενάν Μπαργκάν αφήνει τα ελληνικά γήπεδα για πρώτη φορά στην καριέρα του και "ξενιτεύεται". Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πάει σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας Τουρκίας, την Καραμπούκσπορ.

Έπειτα από μια πενταετία στη Βέροια, ο Κενάν Μπαργκάν αποχώρησε από την ομάδα της Ημαθίας. Ο 27χρονος επιθετικός, που την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 26 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της γείτονας χώρας, την Καραμπούκσπορ, και από βδομάδα θα μεταβεί εκεί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Τα χρήματα που του δίνουν είναι εξαιρετικά και ασφαλώς στην Ελλάδα δεν μπορούσε να τα βρει.

Υπενθυμίζεται πως το όνομά του ακούστηκε και για την ΑΕΛ και για τον Ηρακλή. Ο Μπαργκάν ξεκίνησε από την Ασπίδα Ξάνθης και μετά από μια διετία στον Οδυσσέα Αναγέννησης πήγε στη Βέροια το 2010, όπου και αγωνιζόταν έως και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ