ΤΟΥΡΚΙΑ

Παρέμεινε σιωπηλός ο Γιλντιρίμ

Παρέμεινε σιωπηλός ο Γιλντιρίμ

Ο "ισχυρός άνδρας" της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ έκανε χρήση του δικαιώματος του, να μην απαντήσει σε καμία ερώτηση κατά την διάρκεια της ανάκρισης του από τις αστυνομικές αρχές της Κωνσταντινούπολης. Αντίθετα σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του φέρεται να είπε πως αν μιλήσει θα τους "κάψει" όλους!

Το πρωί της Παρασκευής ο "ισχυρός άνδρας" της Φενέρμπαχτσε μετέβη στην εισαγγελεία. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των δημοσιογράφων ο βαθύπλουτος κατασκευαστής αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Σύμφωνα πάντως με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ο Γιλντιρίμ φέρεται να είπε σε ανθρώπου του στενού του περιβάλλοντος πως "θέλουν να με θυσιάσουν, αλλά αν μιλήσω, θα τους κάψω όλους".

O 58χρονος παράγοντας, ο οποίος βαρύνεται με 15 κατηγορίες σχετικά με στημένα παιχνίδια, χθες ανακρίθηκε από τις αρχές της Κωνσταντινούπολης δίχως ωστόσο να πει το παραμικρό.

Η προσαγωγή του Γιλντιρίμ έγινε με καθυστέρηση ημερών λόγω των προβλημάτων υγείας που προέκυψαν με την απαγγελία των κατηγοριών.

Στον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε έγιναν 12 ερωτήσεις που αφορούσαν τα στημένα και ενέπλεκαν τον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας, Μαχμούτ Οζγκενέρ, τον γκολκίπερ της Σίβασπορ, Κορτσάν Τσελικάϊ, τον πρώην φορ της Καραμπούκσπορ Εμενίκε, αλλά και τον πρόεδρο της Σίβασπορ Μετσνούρ Οντιακμάζ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ