ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Φενέρ ανταμείβει μικρό φίλο του Φαν Πέρσι!

Η Φενέρ ανταμείβει μικρό φίλο του Φαν Πέρσι!

Ο μικρός Λούις Ντάιμοντ ξέσπασε σε κλάματα, όταν έμαθε ότι ο Φαν Πέρσι φεύγει από το Μάντσεστερ. Η νέα ομάδα του Ολλανδού, Φενέρμπαχτσε, κάνει το όνειρο του μικρού, πραγματικότητα.

Μπορεί ο Λουίς φαν Χάαλ να ανακουφίστηκε στην είδηση της αποχώρησης του Ρόμπιν φαν Πέρσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο δε συνέβη το ίδιο και με τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας.

Ο μικρός φίλος της, Λούις Ντάιμοντ, ξέσπασε σε κλάματα στην είδηση της αποχώρησης του Ολλανδού. Και η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, δεν έμεινε αδρανής. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας και προσεχούς αντιπάλου του Ατρομήτου στα play-offs του Europa League, Αζίζ Γιλντιρίμ, αναλαμβάνει όλα τα έξοδα προκειμένου η οικογένεια Ντάιμοντ να επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη κι ο μικρός Λούις, να δει από κοντά το ίνδαλμά του.

Μάλιστα, θα παρακολουθήσει από κοντά την πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Εσκίσεχίρσπορ (Παρασκευή 22:00) από τη σουίτα του προέδρου. Αξιέπαινη κίνηση από την τουρκική ομάδα, στην οποία είναι τεχνικός ο πρώην του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, και η οποία βρίσκεται στο δρόμο του Ατρομήτου, για τα play-offs του Europa League. Ο Φαν Πέρσι είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί, ωστόσο ο Λουίς θα τον συναντήσει.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ