ΤΟΥΡΚΙΑ

Αποθέωση του Γκέκα από τους Τούρκους

Αποθέωση του Γκέκα από τους Τούρκους
Φάνης Γκέκας

Διαβάστε τι αναφέρουν οι εφημερίδες και τα site από την Τουρκία για τη νίκη της Σάμσουνσπορ επί της Φενέρ με τρία γκολ του Γκέκα (video)

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι όταν άκουσαν για την επιλογή του Φάνη Γκέκα να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Σάμσουνσπορ, σκέφτηκαν πως πήγε για να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα.

Ο έμπειρος φορ όμως τους διέψευσε όλους και με τα 6 γκολ σε 5 ματς έχει καταφέρει να γίνει ο πιο αγαπητός παίκτης του πρωταθλήματος!


Όπως είναι λογικό τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ( τα οποίο μπορείτε να δείτε πάντα στο Sport24.gr όπως και τα περισσότερα ευρωπαϊκά μαζί με τα ελληνικά φυσικά) στη γειτονική χώρα ασχολούνται εκτενώς με τον έμπειρο άσο ειδικά μετά τα κατορθώματα του την Πέμπτη.

Ο Φάνης Γκέκας έκανε χατ-τρικ και η Σάμσουνσπορ κέρδισε με 3-1 την Φενέρμπαχτσε! Εμείς ας δούμε τι αναφέρουν οι κορυφαίες ιστοσελίδες στην Τουρκία για τον 32χρονο φορ.

Kocaman kulübede uyudu: "Τον πήρε ο ύπνος στον πάγκο", αναφέρει η Sabah στον τίτλο της για τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε που μετά τα δυο γκολ του Γκέκα δεν έβαλε κάποιον αμυντικό επάνω του.

SAMSUNDA GEKAS ŞOV: "Σόου Γκέκα στην Σαμσούντα", αναφέρει η haber και αποθεώνει τον Έλληνα επιθετικό για την εκτελεστική του ικανότητα. Ίδιο τίτλο έχει και η Star.

Gekas "in" Defans "out": "Ο Γκέκας ήταν στα πάνω του και η άμυνα της Φενέρ στα κάτω της", αναφέρει η Milliyet. Η κακή απόδοση του Άλεξ σε συνδυασμό με αυτή της άμυνας είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η Φενέρμπαχτσε.

Gekas formayı Volkan'la değiştirdi: "Ο Γκέκας πήρε τη φανέλα του Βολκάν Ντεμιρέλ", αναφέρει η Ajansspor και δίνει ιδιαίτερη βάση στο 200ό παιχνίδι του τερματοφύλακα της Φενέρ που όπως φαίνεται του βγήκε ξινό.

Gekas Attı Fener Baktı: "Ο Γκέκας έκανε "συμφωνία" με το Φανάρι", γράφει η Mackolik και τονίζει την ανωτερότητα της Σάμσουνσπορ λόγω του Έλληνα φορ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ