ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανακοίνωσε Ντρογκμπά η Γαλατά!

Ανακοίνωσε Ντρογκμπά η Γαλατά!

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, όπως ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα ο τουρκικός σύλλογος!

"Ο Ντιντιέ Ιβές Ντρογκμπά ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Ξεκινήσαμε τις συζητήσεις το πρωί και ολοκληρώσαμε τη μεταγραφή το βράδυ", τόνισε ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ουνάλ Αϊσάλ, και συνέχισε:

"Πιστεύω ότι ο Ντρογκμπά θα βοηθήσει το σύλλογο και είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συμφωνία. Αυτή η μεταγραφή είναι ένα δώρο προς τους οπαδούς μας.

Μίλησα με τον Ντρογκμπά στο τηλέφωνο, ακούστηκε ενθουσιασμένος που έρχεται σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Γαλατάσαραϊ.

Ζήτησε επίσης να μιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ. Είναι μεγάλη συμφωνία για τον Ντρογκμπά για τον σύλλογο".

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ιβοριανός άσος θα κερδίσει παραπάνω από 10.000.000 ευρώ τους επόμενους 18 μήνες από τη συμφωνία του με τον τουρκικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η Γαλατά συμφώνησε να καταβάλλει στον 34χρονο φορ 4 εκ.ευρώ ως πριμ μεταγραφής, 2 εκ.ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν και 4 εκ.ευρώ για τη σεζόν 2013-14, ενώ θα λαμβάνει και μπόνους 15.000 ευρώ για κάθε ματς που θα συμμετέχει.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντρογκμπά είναι η δεύτερη μεταγραφική "βόμβα" από πλευράς της Γαλατά μετά την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ από την Ίντερ, με τους δύο παίκτες να έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ