SUPER LIG

Τέλος ο Περέιρα από τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος ο Περέιρα από τη Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, με τη διαμάχη των δύο πλευρών να οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες του CAS.

Η σχέση του Βίτορ Περέιρα με τη Φενέρμπαχτσε είχε οδηγηθεί στα άκρα με την ομάδα της Πόλης να ανακοινώνει τη Δευτέρα τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, πρώην και του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση ακολούθησε μιας εβδομάδας γεμάτης έντασης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αρχικά η Φενέρμπαχτσε και μετά τον αποκλεισμό από τη Μονακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ξεκίνησε να διαρρέει στον Τύπο ότι ο τεχνικός της είναι στον "αέρα", με τον Περέιρα το Σάββατο να απουσιάζει αδικαιολόγητα από την πρωινή προπόνηση της ομάδας, να πηγαίνει στην Πορτογαλία και να καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές.

Πάντως η διαμάχη των δύο πλευρών δεν τελείωσε σε αυτή την ανακοίνωση με το CAS να καλείται να αποφανθεί για την ενδεχόμενη αποζημίωση του ενός μέρους στο άλλο.

Πάντως η τουρκική ομάδα έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου στην τεχνική ηγεσία της. Είναι ο 68χρονος Ολλανδός πρώην τεχνικός των Αϊντχόφεν, Ρέιντζερς, Γκλάντμπαχ, Ζενίτ, Άλκμααρ, Σάντερλαντ κι εθνικών ΗΑΕ, Νοτίου Κορέας, Βελγίου, Ολλανδίας και Σερβίας, Ντικ Άντβοκατ.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ