SUPER LIG

Πρώτος στόχος της Γαλατάσαράι ο Κάμπελ

Arsenal's Joel Campbell reacts after giving away a foul during the English FA Cup third round soccer match between Arsenal and Sunderland at the Emirates stadium in London, Saturday, Jan. 9, 2016 . (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Joel Campbell reacts after giving away a foul during the English FA Cup third round soccer match between Arsenal and Sunderland at the Emirates stadium in London, Saturday, Jan. 9, 2016 . (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Κοσταρικανός διεθνής εξτρέμ, Τζόελ Κάμπελ, μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ και η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατάσαράι, έχει ήδη έλθει σε επαφή μαζί του.

Πρωταθλήτρια Τουρκίας για 21η φορά στην ιστορία αναδείχθηκε η Γαλατάσαράι, καθώς νίκησε 1-0 στην έδρα της Γκέτζεπε, χάρη σε γκολ του πρώτου σκόρερ της τουρκικής Super Lig, Μπαφετιμπί Γκομίς, με πέναλτι.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης κινείται για ενίσχυση στο πλαίσιο της θερινής μεταγραφικής περιόδου κι ο τεχνικός της, Φατίχ Τερίμ, έχει εντοπίσει ήδη το στόχο για τα άκρα. Εισηγήθηκε την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ και ήδη έχει γίνει μια επαφή - σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας - ανάμεσα στην "τσιμπόμ" και τον Κοσταρικανό.

Άλλωστε, η περιπέτεια των διαδοχικών δανεισμών θα λάβει τέλος. Το συμβόλαιο του Κάμπελ με την Άρσεναλ εκπνέει και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης από την πλευρά των "gunners". Ο Κάμπελ αγωνίστηκε υπό καθεστώς δανεισμού σε Λοριάν, Μπέτις, Ολυμπιακό, Βιγιαρεάλ, Σπόρτινγκ και Μπέτις.

Με την ομάδα της Σεβίλλης είχε 2 γκολ (κόντρα σε Λεγανές και Βαλένθια) σε 8 συμμετοχές στη La Liga και 1 συμμετοχή στο Copa del Rey. Έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα της σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ