SUPER LIG

Εν'Ντιάιγ: Το πιο "hot" όνομα της Οσμάνλισπορ

Εν'Ντιάιγ: Το πιο "hot" όνομα της Οσμάνλισπορ

Ο Παπά Αλιούν Εν'Ντιάιγ είναι το πιο "hot" όνομα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League, Οσμάνλισπορ, με τα τουρκικά ΜΜΕ να θεωρούν πιθανή την πώλησή του στη χειμερινή περίοδο.

Μπορεί ο γενικός διευθυντής της Οσμάνλισπορ, Εντέρ Γιουρτγκιουβέν, να διαψεύδει ότι έχει φθάσει πρόταση στην ομάδα της Άγκυρας από την Κρίσταλ Πάλας ή κάποια ομάδα της Πόλης (Γαλατάσαράι, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε), ωστόσο είναι κοινό μυστικό στη γειτονική χώρα ότι ο 26χρονος Σενεγαλέζος είναι το πιο "hot" όνομα της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, στην Τουρκία θεωρούν πολύ πιθανή την πώληση του Αφρικανού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Παπά Αλιούν Εν'Ντιάιγ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα από τη Νορβηγία με τη φανέλα Μπόντε/Γκλιμτ, πετυχαίνοντας 25 γκολ σε 73 συμμετοχές.

Το 2015 έγινε κάτοικος Άγκυρας και πέρυσι πέτυχε 11 γκολ σε 30 συμμετοχές με την Οσμάνλισπορ. Και φέτος ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά μετρώντας 6 γκολ σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League).

"Ούτε η Κρίσταλ Πάλας, ούτε οι τρεις ομάδες της Πόλης έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση. Αν και δεν είναι προτεραιότητά μας η πώληση του Εν'Ντιάιγ, θα είναι αθλητική επιτυχία μέσα από αυτά που έχει καταφέρει με εμάς", υποστήριξε ο Εντέρ Γιουρτγκιουβέν.

Η έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και μένει να φανεί εάν ο Ολυμπιακός θα βρει στο δρόμο του τον Αφρικανό μέσο, η ο ίδιος θα αποχωρήσει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη ή κάποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ