SUPER LIG

Ανακοίνωσε Μπάμπελ η Μπεσίκτας

Ανακοίνωσε Μπάμπελ η Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράιαν Μπάμπελ, με τον Ολλανδό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών με την τουρκική ομάδα.

Παίκτης της Μπεσίκτας με κάθε επισημότητα είναι ο Ράιαν Μπάμπελ. Ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (02/01) την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Ο 30χρονος άσος επανήλθε στον... αφρό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον περασμένο Σεπτέμβριο, ύστερα από μία τριετία στην Κίνα (Κασίμπασα) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Αλ Αΐν) για χάρη της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Με την ομάδα της Γαλικίας σημείωσε 5 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ σε 12 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, όντας εκ των διακριθέντων, παρά την μέτρια πορεία του ισπανικού συλλόγου. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε μεταπήδησε στην τουρκική ομάδα, ελπίζοντας πως θα παραμείνει στα ίδια στάνταρ. Απ' την πλευρά της, η Μπεσίκτας ενισχύει σημαντικά την επιθετική γραμμή της με έναν πληθωρικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως στράικερ όσο και στα "φτερά" της επίθεσης.

Η ανακοίνωση:

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ