ΙΣΠΑΝΙΑ

Υπέγραψε στη Βαλένθια ο Βαλβέρδε

Υπέγραψε στη Βαλένθια ο Βαλβέρδε

Προπονητής της Βαλένθια μέχρι το προσεχές καλοκαίρι θα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τις "νυχτερίδες". Παρουσιάζεται το βράδυ της Δευτέρας.

Η Βαλένθια θα είναι ο επόμενος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού συμφώνησε με τις "νυχτερίδες" και θα καθήσει στον πάγκο τους μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Το πρέσινγκ από την ισπανική ομάδα προς τον Βαλβέρδε ήταν έντονο τις τελευταίες ημέρες, αφού η Βαλένθια παραπαίει στην Primera Division, όντας στη 12η θέση της βαθμολογίας, ενώ ισχυρό ήταν το σοκ μετά το ντροπιαστικό 2-5 από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ το περασμένο Σάββατο μέσα στο "Μεστάγια".

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαλβέρδε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που η Βαλένθια εξασφαλίσει την έξοδο για το Champions League της επόμενης σεζόν, αν δηλαδή καταφέρει και πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, απ' όπου απέχει αυτή τη στιγμή 7 βαθμούς.

Ο "Txingurri" θα παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα το βράδυ της Δευτέρας (21:00 ώρα Ελλάδος) και πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο της στην αναμέτρηση της Τετάρτης (5/12) με τη Λιλ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η πρόσληψη του Βαλβέρδε ανακοινώθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Βαλένθια.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ