ΙΣΠΑΝΙΑ

Βοηθός του Θουμπιθαρέτα ο Πουγιόλ

Βοηθός του Θουμπιθαρέτα ο Πουγιόλ

Στο πλευρό του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Άντονι Θουμπιθαρέτα θα βρίσκεται από τον επόμενο Σεπτέμβριο ο Κάρλες Πουγιόλ κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα.

Ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα" είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα αποχωρούσε το καλοκαίρι από τον σύλλογο, λόγω των τραυματισμών του στο γόνατο που δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Δεν είχε διευκρινιστεί, όμως, εάν θα πήγαινε σε κάποια άλλη ομάδα ή κάποιο άλλο πρωτάθλημα, μέχρι την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα το μεσημέρι της Παρασκευής (30/05), η οποία γνωστοποίησε την εξέλιξη.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην Μπαρτσελόνα που μου έδωσαν και πριν, μου δίνουν και τώρα την ευκαιρία. Θα βάλω τα δυνατά μου και θα δουλέψω πολύ", δήλωσε ο 36χρονος.

Με αυτήν την εξέλιξη, ο Πουγιόλ ολοκληρώνει μία περισπούδαστη καριέρα με τη φανέλα των Καταλανών, που άρχισε το 1995 από τις ακαδημίες και το 1999 από την πρώτη ομάδα. Μετά από 682 συμμετοχές, 24 τέρματα, 6 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 3 Champions League, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας και 2 Μουντιάλ Συλλόγων.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ