ΙΣΠΑΝΙΑ

Βιλανόβα: "Η μάχη είναι δική μου"

Βιλανόβα: "Η μάχη είναι δική μου"

Ο Τίτο Βιλανόβα έκανε έκκληση στα ΜΜΕ προκειμένου να σεβαστούν την μάχη ζωής που δίνει. Συγκλόνισε δε λέγοντας πως θα υπάρξουν και μέρες όπου δεν θα μπορεί να προπονεί.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα κάθισε στον πάγκο των "Μπλαουγκράνα" στην αναμέτρηση με την Εσπανιόλ μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου που υποβλήθηκε στην παρωτίδα.

Παρόλα αυτά έσπευε να αποσαφηνίσει πως η περιπέτεια της υγείας του δεν έχει ξεπεραστεί.

"Δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα υπάρξουν ημέρες που θα μπορώ να προπονώ και άλλες που δεν θα μπορώ. Όμως θέλω τα ΜΜΕ να αντιληφθούν πως αυτή η μάχη είναι δική μου και είναι προσωπική παρά το γεγονός ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή τους. Αυτός ο σύλλογος υπέστη πολλά χτυπήματα τα περασμένα χρόνια όμως θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά.

Αυτό που συνέβη σε εμένα θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο Vall d’ Hebron και φυσικά την ομάδα. Όλες τις στιγμές ένιωθα την υποστήριξη και την προστασία του συλλόγου.

Να ευχαριστήσω το επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές καθώς δεν ήταν εύκολο ούτε για εκείνους" δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ