ΙΣΠΑΝΙΑ

Το ρεκόρ του Μέσι και ο εφιάλτης του Bernabéu

Το ρεκόρ του Μέσι και ο εφιάλτης του Bernabéu

Ο Λιονέλ Μέσι κυνηγά το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα, όσον αφορά τα γκολ στη La Liga, και η πιθανότητα να το καταρρίψει στο Clásico με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, φέρνει φαντάσματα πάνω από το Santiago Bernabéu.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συνολικά μέχρι τώρα 249 γκολ στη La Liga, κυνηγά το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα που κρατά από το 1955 με 251 γκολ, και με τη φόρμα που έχει ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι πιθανόν να το ξεπεράσει στα δύο επόμενα παιχνίδια με Έιμπαρ και Ρεάλ Μαδρίτης, με την πιθανότητα να το κάνει στο δεύτερο να βάζει σε περίεργες σκέψεις τον πρόεδρο της LFP, σε ο,τι αφορά τον ενδεχόμενο τρόπο για να τον τιμήσει.

Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα "Sport" ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Χαβιέρ Τέμπας, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τον τιμήσει, ακόμη και με ένα τρόπο που δεν θα αρέσει στους "μερένγκες".

"Μου δίνετε ιδέες, εσείς οι δημοσιογράφοι. Ο Μέσι είναι τόσο καλός που πρέπει πάντα να τον τιμάς, θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα μας. Το επεξεργαζόμαστε γιατί είναι ένα ιστορικό συμβάν, κάτι πρέπει να κάνουμε. Να σταματήσουμε το παιχνίδι στο Bernabéu (σε περίπτωση που με γκολ ξεπεράσει το ρεκόρ) για να τον τιμήσουμε; Γιατί όχι;"

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ