ΙΣΠΑΝΙΑ

Το ξανάκανε ο Βαλβέρδε στην Παμπλόνα

Το ξανάκανε ο Βαλβέρδε στην Παμπλόνα

Η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες την Οσασούνα στο "Estadio El Sadar" και απέκτησε προβάδισμα για τους "8" του Copa del Rey. (video)

Τέσσερις ημέρες μετά το νικητήριο ντεμπούτο του στον πάγκο της Βαλένθια στην έδρα της Οσασούνα με 1-0, ο Ερνέστο Βαλβέρδε οδήγησε την ομάδα του σε δεύτερη νίκη στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο με 2-0 για τους "16" του Copa del Rey.

Έτσι, οι "νυχτερίδες" απέκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον δεύτερο αγώνα να διεξάγεται στο "Μεστάγια" στις 8 Ιανουαρίου.

Το σκορ για τους νικητές άνοιξε στο 48ο λεπτό με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Ντάνι Παρέχο, ενώ το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στην εκπνοή του αγώνα από τον Ρομπέρτο Σολδάδο με κοντινό πλασέ.

Να σημειωθεί πως το ξεκίνημα του Βαλβέρδε στον πάγκο της Βαλένθια είναι εντυπωσιακό, αφού έχει πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Επιπλέον, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για τις "νυχτερίδες" σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις (1-0 με Λιλ, 1-0 και 2-0 με Οσασούνα).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ριέσγο, Ρουμπέν, Ετσάιδε (61' Νταμιά), Λόλο, Μπερτράν, Ανάν, Θεχούδο, Νάνο (69' Νίνο), Τόρες, Τιμόρ, Μανουέλ (77' Λαμά)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Κόστα, Μπαραγάν, Ραμί, Σισοκό, Αλμπέλδα, Μπανέγα, Φεγκουλί (84' Γκουαρδάδο), Παρέχο, Βιέρα (65' Μπέρνατ), Ζόνας (77' Σολδάδο)

Τα αποτελέσματα των 1ων ματς των "16":

Τρίτη

Οσασούνα - Βαλένθια 0-2 (48' Παρέχο, 90'+4 Σολδάδο)

Τετάρτη

Μαγιόρκα - Σεβίλλη (21:00)

Κόρντομπα - Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο - Χετάφε (23:00)

Θέλτα - Ρεάλ

Πέμπτη

Λεβάντε - Σαραγόσα (21:00)

Λας Πάλμας - Μπέτις (23:00)

09/01

Εϊμπάρ ή Μπιλμπάο - Μάλαγα

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ