ΙΣΠΑΝΙΑ

Θέλει Ρεάλ σαν τρελός ο Μπέιλ

Θέλει Ρεάλ σαν τρελός ο Μπέιλ
Μπέιλ

Ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Marca θέλει τον Γκάρεθ Μπέιλ να επιθυμεί διακαώς τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τεράστιο το συνολικό κόστος της μετακίνησης αν ολοκληρωθεί

Marca και AS ασχολούνται αρκετά την Παρασκευή με την υπόθεση της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης, που θέλει να "απαντήσει" στην Μπαρτσελόνα για τη προσθήκη του Βραζιλιάνου άσου Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με την πρώτη ο Ουαλός μεσοεπιθετικός θέλει σαν τρελός να παίξει στην "βασίλισσα" και μάλιστα σε συζητήσεις που είχε με την Τότεναμ, ζήτησε να κρατήσει η διοίκηση την υπόσχεση που του είχε δώσει τον χειμώνα.

Ποια ήταν αυτή; Σε περίπτωση που η Τότεναμ δεν καταφέρει να πάρει μία από τις πρώτες τέσσερις θέσεις (δηλαδή να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ), τότε αν έρθει μία καλή πρόταση ο Μπέιλ θα πουληθεί.

Η πρόταση ήρθε από την Ρεάλ (η οποία προσφέρει συμβόλαιο 10 εκ. ευρώ στον παίκτη), καθώς η Τότεναμ απέτυχε να βγει στο Τσ.Λ., όμως οι διοικούντες των "σπιρουνιών" δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων.

Κάπου εδώ έρχεται το δημοσίευμα της AS που αναφέρει πως η τιμή του Μπέιλ είναι 120 εκ. ευρώ! Το ποσό είναι υπερβολικό και όλοι πιστεύουν πως με 80-85 εκ. ευρώ θα κλείσει το deal.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ