ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα "έσπασε" με Μαγιόρκα ο Ριέρα

Τα "έσπασε" με Μαγιόρκα ο Ριέρα

Ένα ταξίδι του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα, στην Ελλάδα ήταν η αιτία για να "ραγίσει" το γυαλί στη σχέση του με τον τεχνικό της Μαγιόρκα, Μιγκέλ Σολέρ.

Τέλος λαμβάνει κι η τελευταία - χρονικά - ποδοσφαιρική περιπέτεια του Άλμπερτ Ριέρα στη Μαγιόρκα, καθώς ο 33χρονος Ισπανός μέσος έβαλε ευθέως κατά του προπονητή του, Μιγκέλ Σολέρ. Ένα ταξίδι του στην Ελλάδα, φαίνεται να είναι η αιτία διαπληκτισμού των δύο ανδρών.

"Δεν θέλω να μιλάω πολύ μ' αυτόν τον άνθρωπο. Δεν θα τον αποκαλούσα προπονητή, γιατί δε συμπεριφέρεται έτσι. Πήγα στην Ελλάδα μ' άδεια από το σύλλογο, προπονήθηκα τρεις ημέρες και μου είπε ότι προπονούμαι λίγο.

Όταν άλλοι προπονούνται την Παρασκευή και το Σάββατο είναι βασικοί. Δικαιολογία. Δεν μπορώ να σας πω τί λένε οι συμπαίκτες μου, αλλά δεν υπάρχει σχέση προπονητή ομάδας. Μπορούν να μιλήσουν οι συμπαίκτες μου, για τους εαυτούς τους.", υποστήριξε ο πρώην μέσος των Ολυμπιακού, Λίβερπουλ, Εσπανιόλ, και Γαλατάσαράι μεταξύ άλλων που μετρά έξι εμφανίσεις με τη φανέλα της Μαγιόρκα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ