ΙΣΠΑΝΙΑ

Συνελήφθησαν τρία αδέλφια για την δολοφονία του οπαδού της Λα Κορούνια

Συνελήφθησαν τρία αδέλφια για την δολοφονία του οπαδού της Λα Κορούνια

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε την Τετάρτη (3/12) τρία αδέλφια που σχετίζονται άμεσα με τη δολοφονία του οπαδού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, σε συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν.

Την Τετάρτη (3/120, όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα "elmundo.es", η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τρία αδέλφια που σχετίζονται με τη δολοφονία του οπαδού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ρομέρο Ταμποάδα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως σχετίζονται με τη δολοφονία του 43χρονου άνδρα, ο οποίος σκοτώθηκε από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και την σπλήνα. Πιστεύεται πως τουλάχιστον 2 από τους 3 του είχαν επιτεθεί λίγο πριν πέσει στο ποτάμι "Μανθανάρες".

Επιπλέον, πολλά μέλη των "Frente" της Ατλέτικο, έχουν επιβεβαιώσει πως οι συλληφθέντες είχαν εμπλακεί στα επεισόδια και μάλιστα ένας από αυτούς έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, ενώ ανήκουν σε ομάδες που συνδέονται με την άκρα δεξιά.

Οι κρατούμενοι αναμένεται να περάσουν την πόρτα του δικαστηρίου το πρωί της Παρασκευής (5/12).

Εξάλλου, αναφορικά με τα 21 άτομα που συνελήφθησαν, αφέθηκαν ελεύθεροι ύστερα από απόφαση του δικαστή, όμως η αστυνομία αναμένεται να προσφύγει κατά της απόφασης. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι με βάση της δική της έκθεση, εννέα άτομα είχαν ενεργή συμμετοχή στα επεισόδια.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ