ΙΣΠΑΝΙΑ

Στο Αλικάντε λόγω Πικέ το Ισπανία - Αγγλία

Στο Αλικάντε λόγω Πικέ το Ισπανία - Αγγλία

Στο "Χοσέ Ρίκο Πέρεθ" του Αλικάντε κι όχι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Μαδρίτης θα διεξαχθεί το φιλικό της 13ης Νοεμβρίου ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία προκειμένου να γλιτώσει από τις αποδοκιμασίες ο Ζεράρ Πικέ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας είχε προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας με την αντίστοιχη της Αγγλίας για την 13η Νοεμβρίου, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της πρωτεύουσας, Μαδρίτης.

Ωστόσο, οι συνεχιζόμενες αποδοκιμασίες που δέχεται ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, τόσο στις προπονήσεις όσο στα επίσημα ματς της "φούρια ρόχα" μετέβαλαν τον αρχικό προγραμματισμό. Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε εν τέλει, η αναμέτρηση να διεξαχθεί στο "Χοσέ Ρίκο Πέρεθ", του Αλικάντε.

Αυτή η αλλαγή έγινε προκειμένου να αποφύγει ο Ζεράρ Πικέ τις αποδοκιμασίες, οι οποίες ξεκίνησαν μετά τις προκλητικές δηλώσεις του εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης - μετά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη είχε μιλήσει με ύβρεις για τους "μερένγκες"(να γαμ@@@ είπε συγκεκριμένα) - κι έλαβαν εντονότερο ρυθμό στο ματς της εθνικής Ισπανίας με την αντίστοιχη της Σλοβακίας, στο Οβιέδο στις 5 Σεπτεμβρίου. Εκεί ήταν που δέχθηκε επίθεση από οργισμένους οπαδούς, σε νυχτερινή του έξοδο.

Η RFEF (ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) έκρινε ακατάλληλο ο Πικέ να αγωνιστεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", εκεί όπου οι αποδοκιμασίες θα ήταν χωρίς αμφιβολία περισσότερες και αποφάσισε τη μετάθεση της έδρας.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ