ΙΣΠΑΝΙΑ

Σιμεόνε: "Καλύτερος του Ούγκο Σάντσες ο Φαλκάο"

Σιμεόνε: "Καλύτερος του Ούγκο Σάντσες ο Φαλκάο"
Φαλκάο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ρανταμέλ Φαλκάο ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος τον χαρακτήρισε καλύτερο του Ούγκο Σάντσες. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Με τις εμφανίσεις του τα τελευταία δύο χρόνια ο Ρανταμέλ Φαλκάο έχει κάνει τους πάντες να υποκλίνονται και ο Ντιέγκο Σιμεόνε δε θα μπορούσε ν' αποτελεί εξαίρεση.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης αποθέωσε τον Κολομβιανό λέγοντας μεταξύ άλλων πως ίσως στα σημεία να είναι καλύτερος του Ούγκο Σάντσες, ενός εκ των καλύτερων επιθετικών όλων των εποχών.

"Για μένα ο Φαλκάο είναι τόσο καλός όσο ο Ούγκο Σάντσες ή ακόμα καλύτερος. Ο Ούγκο ήταν ο Ούγκο, αλλά ο Φαλκάο έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και σε κάθε αγώνα προσπαθεί να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο", είπε ο Σιμεόνε στην "AS" και προσέθεσε:

"Έχει τη διάθεση και τη δίψα εντός περιοχής που έχω δει μόνο στον Ούκο Σάντσες. Ως επιθετικός είναι σαν τον Ούγκο, αλλά πιο ολοκληρωμένος. Γνωρίζω τον Ρανταμέλ απ' όταν ήταν στη Ρίβερ Πλέιτ και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να εξελίσσεται και θα γίνει ο καλύτερος του κόσμου. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ