ΙΣΠΑΝΙΑ

Σενάριο για Κασίγιας στην Μπαρτσελόνα!

Σενάριο για Κασίγιας στην Μπαρτσελόνα!

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή τάσεις εκδίκησης από τον Ίκερ Κασίγιας; Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό της Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται υπό προϋποθέσεις για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής γκολκίπερ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος για το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο στην πρεμιέρα της Primera Division κόντρα στην Μπέτις.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή "Tiki Taka" του τηλεοπτικού σταθμού "Cuatro" o Κασίγιας δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός πως μετά τον Ζοζέ Μουρίνιο και ο Κάρλο Αντσελότι τουλάχιστον σε πρώτη φάση δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η συγκεκριμένη εκπομπή, η Μπαρτσελόνα παρακαλουθεί της εξελίξεις δίχως μάλιστα να αποκλείεται το γεγονός να γίνει κρούση από τους Καταλανούς.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" Ροσέλ είχε συνάντηση με τους Θουμπιθαρέτα και Φάους προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο πρόταση στον Κασίγιας σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Την ίδια στιγμή οργιάζουν οι φήμες στη Μαδρίτη που θέλουν τον "Σαν Ίκερ" να εξωθείται σε αποχώρηση από την Ρεάλ Μαδρίτης ακόμη και τον Δεκέμβριο έχοντας στο μυαλό του, το Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ