ΙΣΠΑΝΙΑ

Σεξιστική επίθεση σε διαιτητή στην Ισπανία!

ASCHHEIM, GERMANY - MAY 18:  Referee Uelfet Car gestures during the B Junior Girls match between Bayern Muenchen and Turbine Potsdam at Sportpark Aschheim on May 18, 2013 in Aschheim, Germany. (Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)
ASCHHEIM, GERMANY - MAY 18: Referee Uelfet Car gestures during the B Junior Girls match between Bayern Muenchen and Turbine Potsdam at Sportpark Aschheim on May 18, 2013 in Aschheim, Germany. (Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Η Ομοσπονδία Διαιτητών της Ανδαλουσίας ερεύνα υπόθεση σεξιστικής επίθεσης σε γυναίκα διαιτητή στην αναμέτρηση μεταξύ της Τορεντελκάμπο και της Βίλτσες για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Οι σεξιστικές επιθέσεις έκαναν, γι' ακόμα μία φορά, την εμφάνισή τους σ' αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ισπανίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας " AS", η Ομοσπονδία Διαιτητών της Ανδαλουσίας δέχθηκε καταγγελία από γυναίκα διαιτητή, η οποία υποστηρίζει πως έπεσε θύμα σεξιστικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Τορεντελκάμπο και της Βίλτσες για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ισπανίας.

"Σ@@@α, θα χώσω το π@@@@ο στο στόμα σου", "οι γυναίκες δεν είναι καλές σε τίποτα", "πήγαινε σπίτι σου και μείνε μακριά από ένα ανδρικό άθλημα" είναι μερικοί απ' τους μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν οι οπαδοί προς τη διαιτητή, η οποία κατέγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνος.

Ήδη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη κι αναμένεται βαρύς ο πέλεκυς για την γηπεδούχο Τορεντελκάμπο σε περίπτωση που αποδειχθούν αληθείς οι καταγγελίες της διαιτητή.

Απ' την πλευρά τους, οι διοικούντες την Τορεντελκάμπο, διέψευσαν το συμβάν μέσω μηνύματος στο twitter, κάνοντας λόγο για "κλασσικές διαμαρτυρίες" που λαμβάνουν χώρα σε κάθε γήπεδο.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο, ο νεαρός διαιτητή, Χέσους Τομιγέρο, δέχθηκε απειλές για τη ζωή του επειδή δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλος.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ