ΙΣΠΑΝΙΑ

Σε κρίση η Μπιλμπάο, πίεση για Βαλβέρδε

Σε κρίση η Μπιλμπάο, πίεση για Βαλβέρδε
Βαλβέρδε

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο γνώρισε τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για την πίεση που αισθάνεται πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δύσκολα τα πράγματα για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Η Μπιλμπάο έχασε με 2-0 από την Βιγιαρεάλ το Σάββατο και αγνοεί πλέον τη νίκη στην Πριμέρα από τις αρχές Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Συγκεκριμένα στα τελευταία έξι παιχνίδια οι Βάσκοι μετρούν πέντε ήττες και μία ισοπαλία, με μόλις 3 γκολ στο ενεργητικό τους και 11 παθητικό.

Στην Ισπανία την Κυριακή ανέφεραν πως ο κόσμος πιστεύει ακόμα στον Βαλβέρδε, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η σχέση του με τους παίκτες έχει διαταραχθεί, παρά τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος το Σάββατο.

Το παιχνίδι απέναντι στην Μάλαγα την ερχόμενη Κυριακή (25/1) θεωρείται κομβικό για το μέλλον του "Txingurri", αφού η Μπιλμπάο πλησιάζει επικίνδυνα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Βαλβέρδε ξεκίνησε τη σεζόν με πέντε ήττες, δυο ισοπαλίες και μία νίκη στα πρώτα οκτώ ματς, στη συνέχεια η ομάδα του έκανε το come back με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, για να πάρει και πάλι στη συνέχεια την κατιούσα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ